2015-10-20 08:22:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tartózkodjon az egyéni akcióktól

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A bolygóállásoknak hála, tele van tetterővel és motivációval! A nagy hajtás közepette is találkozzon a barátaival és beszélgessen minél többet a kollégáival, fontos dolog juthat így a tudomására.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Itt az ideje, hogy a „nemszeretem feladatai” végére járjon. Ha nekidurálja magát, sok mindent elérhet, és enyhíthet a késedelmek miatti frusztráción is. Ma leginkább csapatban lesz hatékony, tartózkodjon az egyéni akcióktól!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A kommunikációs készsége ma tökéletes: képes lesz világosan kifejezni a gondolatait, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, sőt, megegyezéseket kötni. Ez a nap kiváló az eszmecserékhez, de a papírmunka elvégzéséhez is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold segítségével ma alaposan megvizsgálhatja a kapcsolatait: átlát mindenen és mindenkin, semmi sem marad rejtve ön előtt. Legyen következetes, és hozzon végleges döntéseket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy szerelmi viszonyból most barátság válhat. Most a megbízhatóság többet ér, mint az érzelmek, és szerencsére egyikük sem sérül majd a kapcsolat minőségének változása miatt, mindketten optimistán folytatják az életüket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma teljesen lefoglalják a hétköznapi teendői, egyik kötelességét teljesíti a másik után, a tegnapról elmaradtakat is beleértve. Este egyszerű ám nagyszerű kikapcsolódást ígér egy jó film a tévében.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap bolygóállásai azt sugallják, hogy este egy kellemes flörtben vagy szerelmi kalandban lehet része. Igyekezzen nem lestrapálni magát napközben, mert a fáradtság nem tesz jót az ismerkedési kedvnek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold ma feszültséget hozhat az életébe. Minden pillanatban nézeteltérésre kerülhet sor, ami igen távol áll az ön természetétől, jobban szereti a nyugalmat és a kényelmet. Ha rokonaival találkozik, legyen velük előzékeny.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napot ajándékozza a szerelemnek! Ha párkapcsolatban él, legyenek együtt minél többet, találjanak ki valamilyen szórakoztató programot. Ha egyedülálló, legyen nyitott, figyeljen, mert most elképzelhető, hogy a nagy Ő megjelenik a színen...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold könnyű és zökkenőmentes napot ígér, de legyen éber, nehogy eltérjen a helyes iránytól! Legyen különösen figyelmes, ha a munkájáról van szó, mert most minden adott ahhoz, hogy tökéleteset alkosson!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold segítségének köszönhetően végre fellélegezhet. Fitt lesz, és rengeteg jó ötlete támad. Bízzon magában, és próbáljon ki valami újat! Mutassa meg a valódi értékeit, hozza a világ tudtára: ki is ön valójában!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma vegye számba a barátait, vizsgálja meg a kapcsolatait. Gondolkodjon el azon, ki az, aki megérdemli a szeretetét, és ki az, aki csak visszaél vele. Ne hagyja, hogy kihasználják, hiszen az ön ideje és türelme is véges!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: